Wat zeggen anderen?

diepte_meditatie_is-5

 

“Echt een super eenvoudige techniek die je denken tot rust brengt”

Ruth Lenstra, Psycho-sociaal & relatietherapeut: “Ik ben enthousiast over Diepte Meditatie. Een super eenvoudige techniek die je denken tot rust brengt en er voor zorgt dat je fysieke, mentale en emotionele ballast makkelijker opgeruimd wordt. Dit zorgt ervoor dat je je op vele vlakken van het leven evenwichtiger, gezonder en levenslustiger gaat voelen.

De techniek is zo eenvoudig dat echt iedereen het kan leren en als je het eenmaal hebt geleerd, kun je het toepassen voor de rest van je leven. De techniek is evidence-based. En ik kan je beloven, je ziet er al snel naar uit dat je 20 minuutjes mag zitten om te mediteren. En ook nog eens… je hoeft er niet in ingewikkelde houdingen voor te zitten.

De techniek is zo eenvoudig dat echt iedereen het kan leren

In mijn werk kom ik vaak tegen dat mensen helemaal “vol zitten” door de gebeurtenissen in hun leven. Dit maakt dat ze last hebben van een “druk” hoofd. Als basis gun ik ze dan dat ze deze techniek tot hun beschikking zouden hebben, omdat Diepte Meditatie snel veel basisrust geeft in het leven. Niet maandenlang oefenen maar vanaf dag 1 kun je al de positieve effecten ervaren!

Ik nodig jullie van harte uit om zelf de stap te zetten en gebruik te maken van deze bijzonder effectieve techniek om tot rust te komen”.

Ruth Lenstra
Psycho-sociaal & relatietherapeut

 

Een diepere ervaring die mij zoveel noodzakelijke steun geeft

“Het lukt goed met de meditatie, ik vind het nog altijd een fijne “kapstok”, mijn mantra. Ik kan ik het 2x mediteren ook steeds beter inplannen. Niet als een moeten maar als een nog diepere ervaring die mij zoveel noodzakelijke steun geeft in mijn leven.
Vanaf dat we het weekend bij jou gedaan hebben mediteer ik. Ik merk dat ik dan toch beter slaap. Ik vind het nog steeds bijzonder dat ik het echt iedere dag heb gedaan zonder dat ik het lastig of moeilijk vind. Ik sta eerder op om te mediteren. Het is soms vroeg maar het levert me meer op dan dat ik in mijn bed lig.“

 

Ik slaap weer de hele nacht door

“Ik voel mij goed bij de dagelijkse meditatie, kijk er naar uit. Ik heb meer aandacht voor de dingen die ik doe en ben minder vermoeid gevoel door de dag heen. Het slapen gaat ook beter, slaap weer de hele nacht door, ben er heel positief over. Ik zie goed terug op een weekend dat we niet snel zullen vergeten.”

 

Ik voel me meer ontspannen, energieker en m’n gedachten zijn rustiger

‘Ik ben recent met Diepte Meditatie in aanraking gekomen. Ik had me al geörienteerd op internet en een lezing van een vergelijkbare mantra-techniek bezocht. De sfeer en aanpak van Diepte Meditatie sprak me duidelijk veel meer aan en heb bij haar de cursus gevolgd. Ik heb een eigen bedrijf, namelijk een reclamebureau onder de naam My Advertising. Ik dien in mijn werk scherp, creatief en flexibel te zijn. Aangezien ik vaak met deadlines werk levert dit soms stressvolle situaties op. Ik was op zoek naar een manier om hier meer ontspannen mee om te gaan en mijn creativiteit meer tot z’n recht te laten komen. Toen ik met het mediteren begon merkte ik al na een paar dagen resultaat. Ik mediteer regelmatig en voel me meer ontspannen, energieker en m’n gedachten zijn rustiger. Hierdoor kan ik mij richten op dingen die echt belangrijk zijn. Ik ben blij dat Diepte Meditatie mij zoveel toegevoegde waarde geeft. En ik bruis van de creativiteit!’

Yvon le Beyeuc
Eigenaar My Advertising